Preacher

Отдавна не бяхме получавали ъпдейти от фронта на подготвяната от Сет Роугън, Еван Голдбърг и Сам Катлин сериализирана адаптация на популярния комикс на Гарт Енис и Стив Дилън „Preacher“ и ето, че сега идват добри новини. Изглежда, че АМС са харесали пилотния епизод на Роугън и Голдбърг (двамата са сценаристи и режисьори) и са дали одобрението си за цял сезон от десет епизода.

За да отпразнува събитието, Сет Роугън представи (чрез своя туитър акаунт) първия официален постер на сериала, който носи леки отгласи от оригиналната корици на първия брой на комикса (можете да я видите най-долу). Но преди да разкрие постера, Рогън разпространи песента на Уили НелсънTime of the Preacher”, която е служела за вдъхновение при създаването на главния герой, и според слуховете ще бъде част от саундтрака. Пуснете си я, след което разгледайте постера.

Preacher - плакат

Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

В ролята на Къстър ще видим Доминик Купър, а негови партньори ще са Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгън (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила), У. Ърл Браун (Хюго Руут), Том Брук (Фиори), Луси Грифитс (Емили Удроу), Елизабет Пъркинс (Вайла Куинкенън)  и други.

Първата официална снимка от сериала, както и допълнителни подробности за проекта може да откриете в новините ни до момента.

Премиерата на „Preacher” е предвидена за 2016.

Preacher

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *