Нямаме търпение да дойде премиерата на Blu-ray изданието на „Лудия Макс: Пътят на яростта”, която се очаква на 1 септември (засега нямаме информация за българското издание) – ще го скъсаме от гледане и разчитаме на доста интересни допълнителни материали. Междувременно се опитваме да заситим глада си за качествен екшън – а няма какво да се лъжем, тази година по-качествен от „Лудия Макс” не е имало – с новини за евентуално продължение и отпаднали сцени.

Първо започваме със сцените, които без съмнение ще са част и от предстоящото Blu-ray издание и допълнително ни надъхват за него.

http://www.youtube.com/watch?v=dB0D-Egq46M

Радват ни всякакви клипчета, сцени и плакати, които продължават да изникват около филма, но още по-интересни ни се струват новините около евентуалното продължение, за което се говори от доста време. Първоначално чувахме за идеята на Джордж Милър за продължение, наречено „The Wasteland”, а сега се носят слухове и за „Mad Max: Furiosa”, който може да е (а може и да не е) същият проект.

За „Furiosa” се знае единствено, че е посветен на героинята на Чарлийз Терън, което и сами можехме да се досетим, и от „Warner Bros.” се надяват Том Харди също да се завърне (той е подписал за три филма, така че шансовете са огромни). Звучи ни добре, само искаме да подчертаем, че и „Пътят на яростта” може да се опише като посветен на Фюриоса и с участието на Харди.

Интересно ни е какво мисли Терън по въпроса – тя неведнъж е споменавала, че снимачният процес на „Лудия Макс” не е най-любимият ѝ, а и доколкото чуваме с Харди са имали известни търкания. От друга страна, нон-стоп екшън в пустинята едва ли се снима лесно – това е цената, която трябва да платят, нищо им няма!

Лично ние се надяваме наистина да има още филми от поредицата и то по-скоро. Единственото, на което държим, е Джордж Милър да има пълен контрол на всички аспекти от продукцията. Ще ви държим в течение с развитието на продължението (или продълженията), а междувременно ви съветваме да направите като нас и да си вземете Blu-ray изданието при първа възможност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Тия дни ще го дръпна за едно поредно гледане, интересно ми е как ще въздейства на малък екран.

  2. @Richard B.
    Не не съм чул такива слухове, но съм с всички пръсти ЗА!
    Ще бъде доста интересен furious man of steel….
    А това бих искал да го видя….