Само преди няколко дни направихме първото си „гостуване” в „Hotel”-а (предстоящия пети сезон от популярната хорър-поредица „American Horror Story”) на Райън Мърфи и Брад Фалчук, а вече е време и за първия ни снимков поглед (чрез EW) към главните действащи лица. Заедно с това получаваме и малко повече информация за сюжета и за първи път ясно виждаме една от връзките между отделните сезони – нещо, за което Мърфи и Фалчук са споменавали няколко пъти.

На снимката виждаме Кристин Истабрук като Марси – досадния агент на недвижими имоти, която продаде на семейство Хармън прокълнатата къща в първи сезон. Тук тя представя не по-малко ужасяващия хотел „Кортес” на модната икона Уил Дрейк (Шайен Джаксън) и неговия син. Дали ще има и други връзки, тепърва предстои да разберем.

А сега, ето подробната информация за това кой кой е и какъв е, последвана от снимките на героите: Лейди Гага ще е в ролята на графиня Елизабет, богатата собственичка на хотела, която страда от „древен кръвен вирус” – с други думи, е вампир. Тя е част от любовен триъгълник, включващ героите (също вампири) на Мат Бомър Донован и наскоро превърнатия модел Тристан Дъфи на Фин Уитрок. Еван Питърс е Джеймс Марч, човекът построил хотела през 1930 г. като място, където да крие убийствените си активности.

Анджела Басет е актриса на име Рамона Роял, бивша любовница на графиня Елизабет, която търси отмъщение. Кати Бейтс е Айрис, майка на Донован и управител на хотела. Сара Полсън е Сали, гостенка на хотела, наркоманка и приятелка на графинята и враг на Айрис. Денис О’Хеър е филмова икона и травестит, известен с прякора Лиз Тейлър. Уес Бентли е детектив Джон Лоу, който разследва убиец, известен като Ten Commandments Killer, а Клои Севини е неговата съпруга. Лили Рейб е небезизвестната убийца Айлийн Уорнос, Макс Грийнфийлд е наркоман, Наоми Кембъл е Клаудия, редакторка на Vogue, Медхен Еймик е майка на болнаво дете, а Меър Уинингам ще е хотелската перачка.

Кати Бейтс

Анджела БАсет

Сара Полсън

Макс Грийнфийлд

Фин Уитрок

Лейди Гага

American Horror Story: Hotel

Премиерата на „American Horror Story: Hotel” е 7 октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *