Фатално привличане - Глен Клоуз и Майкъл Дъглас през 1987 година...

Независимо от новите любимци на публиката „Не казвай сбогом” и Розамунд Пайк, номинираният за шест Оскара „Фатално привличане” на Ейдриън Лайн си остава „крайъгълен камък” в кинематографичните психо-любовни отношения. И явно му е дошло времето да бъде пре-написан и пре-правен за телевиизионния екран.

Според The Hollywood Reporter 20th Century Fox са връчили на сценаристите на „Mad Men” Мария и Андре Жакуметон задачата да разработят сценарий за женен мъж, чиято връзка се превръща в абсолютен кошмар след като става ясно, че любовницата му няма намерение да се откаже от него.

Звучи най-малкото интригуващо, не мислите ли? И със сигурност ще допълни палитрата от телевизионни програми като „Wayward Pines”, предстоящите „Досиетата X” и още опции за „24”. Ако студиото успее и да привлече някои „горещи” актьорски звезди за главните роли – успехът им е в кърпа вързан! Не само защото „телевизията вече е новото кино”, но и заради това. Зададе ли се нещо интересно – ние ще ви информаираме, а междувременно може да се подсетите колко млади бяха Глен Клоуз и Майкъл Дъглас през 1987 година…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *