Наближава тазгодишният Comic-Con, където по традиция, освен предстоящите големи филмови заглавия и франчайзи, ще бъдат представени и доста телевизионни проекти, един от които е очакваният с голям интерес „Ash Vs. Evil Dead” на Starz. Дали в тази връзка или пък просто му дошло времето, но EW разпространиха първата официална снимка от сериала, която ни представя любимия на милиони фенове Аш в целия му блясък (малко поостарял и понапълнял, но всички сме хора, нали?), включващ и емблематичната моторна резачка.

Брус Кембъл

Напомняме: „Ash Vs. Evil Dead” е дело на създателите на оригиналната класическа трилогия „Злите мъртвиРобър ТапърдСам Рейми и Брус Кембъл и отново ще ни срещне с Аш (Кембъл), който е прекарал последните три десетилетия, бягайки от отговорности, зрелост и ужасите на Злите мъртви. Но когато „deadite” чумата заплашва да унищожи цялото човечество, Аш най-накрая е принуден да се изправи срещу демоните си – в буквален и преносен смисъл. Изглежда, че съдбата няма планове да освободи нетипичния ни герой от злата си хватка.

В добавка ви предлагаме и едно „groovy” тийзърче, което пропуснахме да ви представим, когато се появи в нета, и една задкулисна снимка на тримата създатели.

http://www.youtube.com/watch?v=-ncef44CHrI

Робър Тапърд, Сам Рейми и Брус Кембъл

Ash Vs. Evil Dead” е продуциран от Робър ТапърдБрус Кембъл и Сам Рейми, който ще режисира пилотния епизод и ще отговаря за сценария наравно с брат си Айвън Рейми („Army of Darkness”, „Drag Me to Hell”), Том Спизиали („Chuck”) и Крейг ДиГрегорио („Workaholics”, „Chuck”). ДиГрегорио също така ще е изпълнява ролята и на „шоурънър”. В ролите са Брус Кембъл, Луси Лоулес, Джил Мари Джоунс, Рей Сантиаго и Дана ДеЛоренцо.

Премиерата се очаква през есента на 2015 по Starz.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Току-що гледах последния трейлър и желанието да идва време за премиерата рязко се покачи.

    Брус Кембъл е цар! 🙂 А Сам Рейми е дори повече от цар! 🙂