Въпреки че сме почитатели на първите два филма от поредицата „The Human Centipede” (доколкото човек може да е почитател на подобна дебилна извратения) и чинно си отразявахме рекламните ъпдейти, свързани с тях, тотално пренебрегнахме появата на последната час от трилогията – „The Human Centipede 3 (Final Sequence)”.

Какви точно бяха причините за това ни дистанциране от проекта, дори и на нас не ни е ясно, но в крайна сметка няма и особено значение. Важното е, че нямахме абсолютно никакво намерение да пишем за филма. До днес. Защото вчера попаднахме на няколко абсолютно брутални постера, които ни изкефиха доста, и ни завладя неистово желание да ви ги представим.

Заемете позиция и отворете широко…

Уоу! Брутални са просто! Не знаем дали бихме си закачили подобно нещо (най-вероятно не), но в никакъв случай не бихме отказали по една бройка за колекцията. И ако в момента ни обвинявате в липса на вкус, перверзия, психически отклонения или „whatever”, да ви попитаме, като сте подобни „извисени морализатори”, какво дирите в новина, в чието заглавие се споменава „The Human Centipede”, че и продължавате да четете, след като сте видели за какво става въпрос?

Както и да е. Понеже така и така сме се хванали да пишем, решихме към плакатите да хвърлим и двата трейлъра на филма, както и още един плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=b1taD8V54Jg

The Human Centipede 3 (Final Sequence)

Смятаме, че трейлърите са достатъчно красноречиви и ясни, за да ви разказваме и сюжета. Пък и ако сте стигнали до тук, вероятно знаете всичко, което ви е необходимо.

Режисьор на „The Human Centipede 3 (Final Sequence)” отново е Том Сикс, а в ролите са Дитер Лейзър, Лорънс Р. Харви, Робърт ЛаСардо, Томи „Тайни” Листър-син, Джей Тавър, Ерик Робъртс, Брий Олсън, Клейтън Ронър и други.

Щатската премиера на филма вече мина, но тепърва предстои появата му в други страни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. гледах го, на моменти не се понася заради лошата игра, или иначе казано- преиграване

  2. Не че съм фен на поредицата, ама тройката, която гледах преди около седмица, е мега зле. Дийтър Ласър преиграва зверски, чак дразни ужасно много на моменти… а за стоножката започва да се говори едва след първия час (преди това отказваше тотално да приеме идеята). Та тук почти няма стоножка 😀 Но идеята за човешката гъсеница беше nice touch… макар и за малко 😀
    Добре, че имаше там една порно актриса да разсейва… положението 😀