Чарлийз Терън

Когато последно писахме за „Dark Places” – екранизацията по Джилиан (или Гилиан, ако предпочитате) Флин с участието на Чарлийз Терън и Никълъс Холт, очаквахме, че ще е за последно и следващия път, когато се сетим за филма, ще го гледаме. Но ето, че сега получаваме нов трейлър и няколко клипа, чиято цел е да напомни (конкретно на американската публика) за съществуването на трилъра.

Трейлърът определено изглежда по-добре от всичко, което сме виждали до момента, а клиповете – макар и по-скучни – пораждат някакво любопитство и дори дават известна идея какво ще представлява филмът. Какво точно се случва с разпространението обаче не е ясно и не вдъхва доверие.

Разбира се, забавянето на един филм не означава задължително, че той е пълна брадва, но „Dark Places“ е готов от доста време и по-логично изглеждаше да го пуснат още миналата есен, за да се възползва максимално от успеха на „Не казвай сбогом“. Вместо това в момент тече 30-дневното начално разпространение чрез DIRECTV, а от 7 август ще бъде показан в американските кина и чрез VOD.

Либи Дей е едва на седем години, когато пред очите ѝ брутално убиват майка ѝ и двете ѝ сестри. В хода на разследването тя свидетелства срещу брат си, Бен, който се озовава зад решетките с доживотна присъда. Четвърт век по-късно с Либи се свързва любителският Клуб на следователите – тайно общество, разследващо печално известни престъпления. Според тях Бен е невинен, а истинският убиец е все още на свобода. Либи е потресена от техните твърдения. Объркана, тя поставя под съмнение какво точно е видяла … или по-скоро не е видяла в нощта на трагедията. Завръщането ѝ на местопрестъплението отприщва спомени, които дават неочакван поглед към случилото се. А истината е шокираща…

Режисьор на „Dark Places” на Жил Паке-Бренер („Sarah’s Key”), а в ролите са Чарлийз Терън, Клои Грейс Морец, Никълъс Холт, Кристина Хендрикс, Кори Стол, Тай Шеридън, Стърлинг Джеринс и други.

Както вече споменахме, американската премиера на филма е 7 август, но вече се разпространява чрез DIRECTV.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *