Камерън Кроу ще ни зарадва отново, защото много харесваме работата му и някак не-на-сляпо вярваме в проектите му – след като се е заел, значи ще си струва! Не знаем поради каква причина, но последно сме писали за него преди повече от година, споделяйки впечатления от „Рок завинаги”. Следователно е съвсем крайно време да поправим грешката и да споделим, че на 26 септември режисьорът е започнал снимките на своя нов „Untitled Hawaii Project” (известен и като „Deep Tiki”). Ето официално фото-доказателство:

Hawaii

Официалният сайт на Кроу The Uncool е споделил чрез туитър-профила му новината за началото на продукционния период. Историята вероятно ще включва експерт по оръжия в немилост, който трябва да надзирава в Хаваите пускане на сателит; ще има и пилот, който ще възпрепятства акцията – с подобен сюжет са били свързани преди време информациите около „Deep Tiki”, пък и на хавайското лого от официалната снимка се вижда сателитче, следователно не може да сме далеч от истината.

В актьорския екип са ангажирани Брадли Купър, Рейчъл Макадамс, Ема Стоун и Дани Макбрайд. Узнаем ли нещо повече за сюжета и/или за премиерна дата – не се съмнявайте, че ще споделим – все пак, става дума за Кроу!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *