Overnight

Как изглеждат частните/малки партита в Калифорния, които започват с вечеря за „добре дошли”? Ами доста шантаво. Поне в забавната секс-комедия на сценариста-режисьор Патрик Брайс, която (май) е събрала доста овации в Сънданс. „The Overnight” обаче не е само забава за очите – филмът споделя прозрения за разни отношения между близки – и не толкова – хора, които първо: не винаги сме наясно как ще свършат, и второ: не винаги сме сигурни, че се „гмурваме” в тях заради някой друг и/или желанието да му/ѝ угодим…

Алекс, Емили и малкият им син току-що пристигат от Сиатъл в Лос Анджелис. С усещането за изгубени души в големия град, те отчаяно искат да се сприятелят с някого. Срещат Кърт в кварталната градинка, който ги кани на пица-вечер в неговия дом. Посрещнати топло от семейството на Кърт, и след като децата са сложени да спят, забавната фамилна вечер се превръща в нещо доста… разтоварващо, отпускащо, шантаво и възбуждащо – настава час за откровения.

Главните роли в комедийната суинги-авантюра са поверени на Адам Скот и Тейлър Шилинг (семеството-гости) и на Джейсън Шуорцман и Джудит Годреш (семейството-домакини). Макар да не познаваме останалите актьори, до известна степен сме наясно с комедийния потенциал на Шуорцман, и ако всички му „играят по свирката” в историята, „The Overnight” би гарантирал добра веселба, комбинирана със секси-закачките.

Както споделят киноспецове от Сънданс – „филмът е смешен, но и доста странен”. Ала разпространителите му очевидно са преценили, че има потенциал да се „разгърне” пред публика на голям екран – и затова щатските зрители могат да го очакват в определени киносалони от 19 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *