Робърт Де Ниро

В продължение доста време Робърт Де Ниро е свързан с проекта „The Comedian” – преди четири години се очакваше, че Шон Пен ще го режисира, а новината от преди няколко дни е, че плановете за старт на реализационния процес вече са в ход, машината е задвижена и вероятно снимките са планирани за ноември 2015. Очаква се на режисьорския стол ще седне Майк Нюъл, а филмът трябва да е готов догодина.

Според познатия от преди време сценарий, сюжетът ще бъде свързан със „стенд-ъп” комик, който в миналото е бил любим на публиката телевизионен персонаж и с годините „звездата” му постепенно залязва. Когато по време на шоу той удря човек от публиката с микрофона си по главата (най-вероятно – заслужено), присъдата за хулиганската постъпка е обществено-полезен труд. И следва среща с „умопомрачителна червенокоска”, която разтърсва живота му…

Познатият комедиант Джефри Рос е в ролята на консултант по сценария за Арт Линсън, като се включва с предложения за шеговитите остроумия, които героят на Де Ниро ще „сипе” от екрана. Надяваме се и „мацката”, която ще изберат, да притежава достойни качества – първо, да се изправи до (легенда като) Де Ниро, и второ – да притежава комедиен талант… или поне усет към комедийното в сюжета.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *