Deadpool

Днес официално в комикс-вселената на Marvel Дедпул умира. В последния брой на поредицата за Дедпул героят намира смъртта си като първата жертва на сблъсъка на вселени, начало на тазгодишното мега-събитие Secret Wars. Извънсюжетно обаче се говори, че Marvel убиват персонажа, за да попречат на рекламата на предстоящия филм на Fox (както направиха последно с Върколака), но нас тези номера не ни впечатляват особено – смъртта в комиксите е винаги преходна, а и дозите „Дедпул” от идния филм ни идват чудесно. Само погледнете втората официална снимка от рекламната кампания на „Deadpool”:

Deadpool

Държим да отбележим, че в ръцете си Дедпул държи именно броя, в който той умира днес -#45/ 250. По всичко изглежда, че рекламната кампания на филма ще забавлява по всякакви възможни начини, точно както очаквахме и се надявахме.

Също така, най-накрая приключиха спекулациите относно рейтинга на „Deadpool”. На 1-ви април Райън Рейнолдс „успокои” публиката, че филмът ще бъде PG-13, но часове по-късно видяхме самия Рейнолдс в костюма да прави изрично ясен факта, че филмът ще съдържа свръх-насилие (и чимичанги!) с рейтинг 18+:

Поднасяме и първите снимки снимачната площадка, на които виждаме както Дедпул в пълна бойна готовност, така и обезобразения pre-Deadpool Уейд Уилсън:

А запитан как диша в костюма, Рейнолдс отговори така:

В туитър звездата от „Игра на троновеЕд Скрайн обяви, че изпълнява ролята на Аякс, злодея на филма, който в комиксите е част от програмата Weapon X, също като Дедпул и Върколака. Другите актьори от екипа са Морена Бакарин, Т. Джей Милър, Джина Карано. Режисьор е Тим Милър.

Deadpool” излиза по кината на 12 февруари 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. да ‘земат и те да си стиснат ръцете с Марвел, за да видим още някой екс мен, като отмъстител