Гаел Гарсия Бернал

Латиноамериканския уестърн „Ardor” на режисьора Пабло Фендрик с Гаел Гарсия Бернал в главната роля дебютира преди почти година в Кан, където отзивите не бяха особено обнадеждаващи. В последствие филмът беше представен на още няколко фестивала, но и там не успя да създаде достатъчно положителен шум около себе си. Въпреки това той беше закупен за разпространение и в момента очаква американската си премиера, във връзка с която, получаваме и първия трейлър.

Действието на „Ardor” се развива в аржентинските тропически гори, където тайнствен мъжо изниква от джунглата, за да отмъсти за фермер, убит от алчни наемници, заграбили земята му и отвлекли чаровната му и силна по дух щерка. Обещанието е за кръв и безпощадност…

Гаел Гарсия Бернал винаги е бил сред любимците ни и с удоволствие ще го гледам да се размотава по без риза, но не трябва да забравяме, че освен хубав мъж той е и доста талантлив актьор и съм сигурна, че се справя с ролята си отлично и ще ни предложи нещо много повече от проста радост за очите. Същото се отнася и за Алис Брага, която му партнира в главната роля.

Като цяло, филмът може и да не получи супер положителни оценки, но на нас ни изглежда любопитно и с удоволствие бихме му хвърлили едно око, ако ни се отвори случай.

Премиерата на „Ardor” е 17 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *