Адеуале Акинуйе-Агбайе

Опитайте се да прочетете името на актьора Адеуале Акинуйе-Агбайе три пъти бързо. След това, докато специален медицински екип развързва езика ви, се утешете с мисълта, че съвсем скоро ще можете да го наричате просто Killer Croc – един от най-сериозните опоненти на Брус Уейн:

Killer Crock

Дебютирал на страниците на комикса „Batman“ на DC през 1983 г. и създаден от Джери Конуей и Дон Нютън, злодеят Уейлън Джоунс е роден с рядко кожно заболяване, което с възрастта го превръща в подобно на крокодил същество. От малък малтретиран, Джоунс неизбежно пораства като не само физически, но и емоционално деформиран хуманоид, а с годините се утвърждава като един от най-силните физически врагове както на Батман, така и на Робин, поне в едно от няколкото му превъплъщения. Догодина най-сетне ще видим т. нар. Killer Croc и на голям екран: като част от агитката гадни копелета на мащабния проект „Suicide Squad“ на Дейвид Ейър.

Онзи ден пък плъзна новината, че към „Suicide Squad“ са привлечени още двама актьори: единият е боксьорът Реймънд Олубовале, а другият – Скот Ийстууд, син на легендата Клинт Ийстууд. Засега не се знае какви ще бъдат техните роли, но най-късно през лято‘2016 ще научим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Този само заради името си никога няма да спечели каквато и да е награда 😀

  2. Според мен ако го номинират и спечели, Траволта ще му го уцели. 😀

  3. Като се замисля, дори само при номинация също трябва да му четат името 😀 Успех на водещите!

  4. Абе, то изглежда по-трудно отколкото е – според мен има по-трудни за произнасяне. 🙂
    А последното му име май е Акбаже.