Хотел Трансилвания 2

Трябва да признаем, че все още не сме гледали „Хотел Трансилвания” на Генди Тартаковски и поради тази причина ни отне малко време да се решим дали да гледаме тийзър трейлъра на предстоящото му продължение „Хотел Трансилвания 2” – не за да не си издадем нещо, а защото по обясними причини, нямаме чак такъв интерес към него. Но трябва да признаем, че въобще не съжалихме, че цъкнахме „плей”, тъй като видяното в тийзъра определено ни допадна и сега възнамеряваме да наваксаме с първия филм.

Ето малко повече подробности за сюжета, който също звучи любопитно:

„Хотел Трансилвания” е изоставил политиката си „само за чудовища” и вече е отворил врати за хора. Драк има притеснения, че неговият симпатичен внук (полу-човек и полу-вампир) Денис не проявява никакви признаци, че е вампир, и заедно с верните си другари го прекарва през тренировъчна програма „чудовище в развитие”. Междувременно дъщеря му Мейвис, която гостува на човешките родители на съпруга си Джони, изживява свой собствен културен шок. Истинските проблеми обаче настъпват, когато Влад – доста (ама доста) консервативният баща на Драк – пристига в хотела и открива, че той е отворил врати за хора, а пра-внукът му не е чистокръвен вампир…

Като допълнение, вижте няколко снимки и един ранен плакат.

Хотел Трансилвания 2

плакат

Режисьор на „Хотел Трансилвания 2” е Генди Тартаковски, а ролите озвучават Адам Сандлър, Селена Гомес, Дейвид Спейд, Стив Бушеми, Кевин Джеймс, Анди Самбърг, Кигън Майкъл Кий, Фран Дрешър и големият Мел Брукс като Влад.

Премиерата е 25 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не че ми пука особено за Адам Сандлър, но да ми озвучават на нефелен български върху оригиналните гласове на Мел Брукс и Стийв Бушеми… аре не!