Накратко: все още сме в очакване на пълен трейлър, който да ни даде по-добра представа за подготвяния от режисьора Джош Транк и продуцента и сценарист Саймън Кинбърг „рибут” на „Фантастичната четворка”, но засега, извън първия тийзър трейлър, получаваме единствено снимки. Този път, те идват благодарение на Total Film и предлагат поглед към костюмите на тримата от основни герои на филма. Вижте.

Майлс Телър

Кейт Мара

Майлс Телър

И тук забелязваме по-мрачната, сериозна и реалистична визия, която доминираше тийзър трейлъра. Ето какво споделя Джош Транк по този повод:

За мен оригиналните два филма са много подобни на доста заглавия, които излязоха напоследък и са донякъде детски. Това не е нещо, към което аз и Саймън имаме интерес като разказвачи на истории. Имаме възможност да разкажем нещо, което е предизвикателно, и трагично, и драматично. Възможност, която присъства в материала. Предпочитаме да тръгнем в тази посока, отколкото да приемем тона, който присъства в комикса.

Ще я видим тази работа. Мрачното и драматичното не означава задължително по-добро – Marvel доказаха, че и „цветничкото” може да има качества, особено ако присъства в изходния материал. Ще видим дали промяната на естеството на Четворката ще се окаже добра идея.

Режисьор на „Фантастичната четворка” („Fantastic Four”) е Джош Транк („Хроники”), а в ролите са Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан, Джейми Бел, Тоби Кебъл, Тим Блейк Нелсън и други.

Премиерата е 7 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Батман в началото беше супер, именно заради „не“ комиксовия си , мрачен подход……ама с това „по-мрачен“ вече се пооУяха.
    Мрачен Трансформърс, мрачни костенурки нинджа, мрачен Джи Ай Джо, мрачен Спъндж Боб…..са и тия.
    Облечи ги в костюми от кожа, тури една чернилка, и се бий в гърдите, че правиш нещо дарк…… аз поне НЕ това търся в комиксов филм