Дарт Вейдър в ролята на мъгъл...

Хейдън Кристенсен, известен най-вече с не до там убедителната си роля на Анакин Скайуокър в сагата „Star Wars“, поема в посоката на екшън хоръра. Проектът „Untot“ (в превод от немски „не-мъртъв“) ще разказва за елитна военна част, ръководена от лейтенант Фредрик Ханк, която в края на Втората световна война се озовава във вражеска територия нейде из планинските райони на Полша. Мисията им е да унищожат секретна база на нацистите и в процеса на изпълнението й неочаквано се сблъскват със… зомбита.

Сценарист и режисьор на „Untot“ ще бъде Крис Ренкевиц, който за киното е дебютант, но вече има убедителна кариера в областта на видеоигрите. Снимките ще стартират следващия месец в Ню Йорк, а кастингът вече е в напреднала фаза.

Wunderschön!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. С тази физиономия ис неговото актьорско майсторство трудно ще се отличава от другите мъртви.

  2. Може точно това да е ползвано като plot device – с дървеняшкото си излъчване да мимикрира сред зомбитата и така да се спаси. 😀 Извън ташака обаче пичът с правилния режисьор може и да играе окей. Доколко Ренкевиц би бил този режисьор не бих се наел да се надявам.

  3. И аз мисля, че беше доста убедителен като Анакин. Мисля, че спокойно може да изиграе и нов Ханибал или Патрик Бейтман, а и за Хамлет и Отело също не му е късно.

  4. Е, как бе – слухти се, че и в биографичния филм за Монсерат Кабайе може да го видим.