Може би ако го пускаха по различно време, надали щяхме да му обърнем внимание, но така широко-популярният „празник на влюбените” е много добър избор за новия – трети режисьорски – филм на Марк Уебър. Той се нарича „The Ever After” и с най-голямо удоволствие ви представяме трейлъра му, който няма нищо общо с прословутото псевдо-порно за загорели домакини, което обещава да залее света със сивота на 14 февруари…

Този филм беше показан на фестивала в Лос Анджелис през 2014 и тъй като не получи много добри ревюта, ако въобще имаше писания за него, вероятно това е една от причините да не излезе за екран, а напротив – да се разпространява чрез платформата „директно-до-зрителя” VHX. Въпреки че авторите му са на друго мнение:

„Ние заставаме до другите творци, които не са съгласни да се съобразяват с корпоративните разпространителски компании. Решили сме да преоткрием термина „независимост” и да ви предоставим филма директно на Вашия екран, у дома.”

Това са думи на Марк Уебър и неговата съпруга, актрисата Тереза Палмър, които са автори на сценария и изпълняват главните роли в „The Ever After”. Героите им Томас и Ава са щастлива семейна двойка в Лос Анджелис, но в един момент от живота си осъзнават, че трябва да направят някои компромиси и да се борят, за да запазят брака си жив. Това, което видяхме в трейлъра, ни хареса, и бихме се включили с удоволствие в нестандартната разпространителска кампания. „Ако някой иска да гледа филма, може да си го поръча срещу 10 долара… или повече на сайта на филма – theeveraftermovie.com. С вашата сума подкрепяте едно движение!” Звучи най-малкото… авантюристично. А ето и официалния синопсис:

Според хората около тях, Ава и Томас живеят добре, имат дете и уютен дом, но очевидно нещо е загубено. Ава е прекъснала актьорската си кариера, за да бъде майка и добра съпруга, докато работата на Томас като моден фотограф го поставя в опасно-изкусителни ситуации. Когато избухва конфликт между двамата, те трябва да се справят с вътрешните си слабости и да се опитат да възстановят разпадащия се брак…

Във филма участват още Мелиса Лео, Розарио Доусън, Фиби Тонкин, Джошуа Ленард, Скот Мискъди, а също и Моби, който е и автор на саундтрака, заедно с Даниел Ейхърн. Както вече разбрахте, ако искате да гледате филма – може да го сторите от 14 февруари онлайн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *