Chucky

Не са много франчайзите, който хем се радват на дълъг живот и редица продължения, хем още не са били посечени от римейк или рибуут. За рестартирането на поредицата „Детска игра“ се спекулира от бая години, но засега това не е довело до някакъв смислен или какъвто и да е друг резултат. За сметка на тези слухове, новите части за куклата убиец Чъки се натрупаха и вече сагата е от цели 6 филма. Наскоро пък стана ясно, че май и седми ще видим в близко бъдеще…

Дон Мансини, създателят на пластмасовия килър, доста прилично приключи шестия филм (доколкото е възможно да се говори за приличност в подобен контекст), озаглавен „Curse of Chucky“, но на финала му не пропусна да си остави вратичка за следващо слашър приключение. Вчера през личния си Twitter режисьорът и сценарист пусна новината, че вече усилено се труди над сюжета на седмото издание на „Детска игра“. Информация няма дали Дженифър Тили, Брад Дуриф или щерка му Фиона ще се завърнат, нито кога можем да очакваме премиерата. Факт е обаче, че проектът е в напреднала фаза, което може само да ни радва.

Мансини реализира първия „Детска игра“ през далечната 1988 г., а седмият едва ли ще се появи преди 2017 г., което значи, че ако продуцентите го забавят поне още година, има шанс да види бял свят точно три десетилетия след оригинала. Чудно!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments