Хенри Кавил

Очакваме „The Man from U.N.C.L.E.” на Гай Ричи с голям интерес не само защото имаме огромен „man crush” по Хенри Кавил, който е в една от главните роли (другата е поверена на не много по-грозния Арми Хамър), но и защото комедийната шпионска история звучи любопитно и смятаме, че от комбинирането ѝ с визуалния стил на Ричи, би се получило нещо любопитно.

The Man from U.N.C.L.E.” е създаден по едноименния сериал, излъчван 1964-68 г., и  проследява съвместната мисия на ЦРУ агента Наполеон Соло (Хенри Кавил) и КГБ агента Илия Курякин (Арми Хамър), които насред Студената война в началото на 60-те са принудени да работят заедно за „United Network Command for Law and Enforcement”, за да спрат загадъчна криминална организация, която застрашава крехкия баланс на световния мир – разбира се, с атомно оръжие! Единствената следа, с която двамата разполагат, е дъщерята на изчезнал немски учен, която е ключът към проникването в организацията – и шпионите трябва да направят всичко по силите си, за да спасят света от ужасна катастрофа.

Очевидно  не става въпрос за някакво откровение, но на фона на други шпионски комедии (което за нас е един от най-проблемните жанрове), „The Man from U.N.C.L.E.” изглежда приятно забавно. Ако не друго, всичко и всички са много хубави, което за такъв филм не е малко. Иначе Гай Ричи от край време е склонен да повтаря себе си, което винаги ни е дразнело, и тук не показва нещо различно, но поне имаме 60-тарския сетинг, който да ни разсейва.

Вижте и първия плакат и няколко снимки.

Хенри Кавил

Хенри Кавил и Арми Хамър

Алисия Викандер

плакат

Режисьор на „The Man from U.N.C.L.E.” е Гай Ричи, който е и съсценарист наравно с Лайънел Уиграм. В ролите са Хенри Кавил, Арми Хамър, Джаред Харис, Алисия Викандер, Елизабет Дебики, Хю Грант и други.

Премиерата е 14 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments