Миа Васиковска

Universal и Legendary представиха първия трейлър на призрачния готически романс на Гийермо дел ТороCrimson Peak”, който разказва за претърпяла семейна трагедия млада писателка, която е разкъсвана между любовта си към приятел от детството и изкушението на мистериозен непознат. Опитвайки се да избяга от „призраците” в миналото си, тя попада в къща, която диша, кърви и… помни.

Обичаме подобни истории, но това, което прави „Crimson Peak” задължителен в нашите очи, е актьорският състав, включващ Том Хидълстън, Миа Васиковска и супер любимата ни Джесика Частейн, и най-вече присъствието на Гийермо Дел Торо, който (както ще се убедите от трейлъра) просто е роден да снима такъв тип филми. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=-8NTNc7myeE

Ghosts are real. This much I know.

Ние не знаем, дали призраците са истински, но знаем, че ни допада това, което виждаме – филмът изглежда точно така, както си представяме, че трябва да изглежда един готически хорър с призраци. Нито повече, нито по-малко. Харесва ни и това, че на ефектите и на стряскащите моменти не е отделено чак толкова много време. Тоест, има шанс, за разнообразие, да видим качествена история и герои, а не просто аудио-визуални красоти, както беше със „Свърталище на духове” на Ян Де Бонт.

Том Хидълстън

Джесика Частейн

плакат

Режисьор на „Crimson Peak” е Гийермо дел Торо, а в ролите са Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн, Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Да се надяваме, че ще е як – отдавна не сме гледали нещо подобно, което да е наистина качествено.