Коди Смит-МакФий

Последно писахме за „X-Men: Apocalypse” на Брайън Сингър преди няколко месеца, когато стана ясно, че Оскар Айзък ще играе злодея, защото един блокбастър франчайз не стига. Последваха още няколко интересни новини, но така и не успяхме да ги отразим, въпреки че винаги сме били фенове на Х-мен – разбира се, някои филми ни харесват повече от други, но като цяло сме положително настроени.

Сега използваме един чудесен повод да наваксаме – присъединяването на Коди Смит-МакФий към актьорския екип в ролята на опашатия, син Nightcrawler. Доколкото разбираме, новите филми няма да се вместват особено добре в старата киновселена и ще се наложи по-сериозно пренаписване на историята, но така или иначе в миналото на Nightcrawler, както беше представен в „Х2”, има предостатъчно неясноти, за да няма сериозни конфликти. Пък и Сингър вече спомена, че иска нов подход към Nightcrawler (и Gambit, за който още не е ясно дали ще се появи в „X-Men: Apocalypse”). За съжаление, съмняваме се да стане ясно кои са родителите му и едва ли „X-Men: Apocalypse” ще се съобрази с познатата ни история…

Друг, още по-важен за феновете герой беше кастнат преди около месец – Софи Търнър (Санса в сериала „Игра на тронове”) ще видим като младата Джийн Грей. Заедно с Търнър бяха обявени и имената на Tай Шеридан и Александра Шип, които ще са в ролите на младия Циклоп и младата Буря. Сигурни сме, че скоро ще ги видим, когато започнат да се появяват най-различни кадри от снимачната площадка, само да стартират снимките през пролетта, а междувременно можете да поспекулирате за тази концептуална рисунка, с която Сингър сподели преди няколко дни.

концептуално

Режисьор на „X-Men: Apocalypse” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Tай Шеридан, Александра Шип и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ей така за спекулата….нали Апокалипс, намира изънземни артефакти, които го тунинговат още повече….