След като миналата седмица изгледахме „Into the Woods”, най-накрая се накумихме да пуснем трейлъра на „The Last Five Years”, в който отново ще видим Ана Кендрик да показва вокалните си възможности. Наравно с нея ще можем да чуем и Джеръми Джордан,  когото ревностните мюзикъл-почитатели помнят от „Smash” на NBC.

The Last Five Years” е мюзикъл, който разказва за любовта и брака в хронологическата граница на споменатите в заглавието пет години. Джейми е млад, талантлив и изгряващ писател, който се влюбва в актрисата Кати. Историята им е предадена чрез песни – тези на Кати започват в края на брака им и се връщат назад до времето, когато двамата се срещат и влюбват, а песните на Джейми започват (съвсем праволинейно) от началото на тряхната връзка и продължават към нейния край. Срещата на двамата е точно в центъра – момента, в който решават да се оженят…

Риичард Лаграванезе адаптира едноименния и награден с Тони бродуейски мюзикъл по пиесата на Джейсън Робърт Браун. Разказът от гледната точка на двамата главни герои се преплита по интригуващ начин, но – предупреждаваме – филмът не е за онези зрители, които не обичат „прекалено много ноти”, защото само се пее!

The Last Five Years” обиколи известно количество щатски фестивали в последните месеци, а на редовен показ ще излезе през февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *