Адам Драйвър очевидно е актьор, за когото все по-често ще се говори – очакват се доста проекти с негово участие, а и особено след като е един от най-младите, спечелили Volpi Cup на фестивала във Венеция (наградата за най-добър актьор), заедно с партньорката си в италиано-американската продукция „Hungry HeartsАлба Рорвахер, която получи наградата за най-добра актриса. След клиповете и снимките от филма, които видяхме преди два месеца, сега е време и за трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=MplyI1r8GKo

Фестивалните отзиви от една страна са изключително важни, защото ориентират публиката какво да очаква – особено от наградените филми, но от друга страна могат да бъдат подвеждащи, тъй като често вкуса на аудиторията се влияе и от други фактори (като възпитание, традиции, усет за „разпознаване” на доброто кино), не само от качеството на предлаганите творби. Очаквано е мненията за драма като „Hungry Hearts” да са разнопосочни, но усещането за нагнетяване на напрежението, което предлага трейлърът, и намекът за психическа нестабилност на някои от героите, за нас са детайли в полза на филма – определено го чакаме, за да видим с очите си и да споделим лично мнение.

Творбата на Северио Костанцо ще бъде разпространена в Щатите догодина, за у нас – за момента нямаме информация, можем само да се надяваме за фестивално „озарение”, ако въобще…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *