Ал Пачино

Изключително сме доволни, че в края на миналия месец по време на  SoIndependent имахме възможност да видим Ал Пачино на голям екран в чудесния „The Humbling” на Бари Левинсън, а само след броени дни в рамките на Киномания ще го видим и в „Manglehorn” на Дейвид Гордън Грийн. Пожелаваме си да се уредим и с най-новия му филм „Danny Collins” (доскоро известен като „Imagine”), в който, по всичко изглежда, Пачино продължава серията си от качествени роли, далеч от клишираните тъпотии, в които беше затънал по едно време.

Danny Collins” е дело на сценариста Дан Фогелман („Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов”, „Последният пенсионерски запой”), който прави режисьорския си дебют, и разказва за застаряващ рок-музикант от 70-те на име Дани Колинс (Пачино), който е неспособен да се откаже от безкрайните рокаджийски купони. Когато обаче мениджърът му (Кристофър Плъмър) открива 40-годишно недоставено писмо, написано до него от Джон Ленън, Колинс решава да промени начина си на живот – той се отправя на пътешествие, в което да се сдобри със семейството си, да открие истинската любов, както и да си намери ново поприще.

Вижте първите снимки от филма, както и първия тийзър постер. Трейлърът се очаква другата седмица.

Ал Пачино, Дженифър Гарнър и Анет Бенинг

Дженифър Гарднър

Анет Бенинг

Ал Пачино и Кристофър Плъмър

Режисьор на „Danny Collins” е Дан Фогелман, а в ролите са Ал Пачино, Дженифър Гарнър, Кристофър Плъмър, Джош Пек, Боби Канавали, Мелиса Беноист, Анет Бенинг и други.

Премиерата се очаква през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments