Накратко, докато „The Offer“ се изправи пред сериозно препятствие след напускането на Арми Хамър (покрай „канибалския секс скандал“ актьорът се оттегли от няколко продукции), другият предстоящ проект, посветен на създаването на „Кръстникът“ – „Francis and The Godfather”, изглежда се развива безпроблемно и по план.

Deadline съобщават, че към впечатляващия актьорски състав на филма на Бари Левинсън, който до момента включва Оскар Айзък като Франсис Форд Копола и Джейк Джинленхол като продуцента Робърт Еванс, се присъединява и Елизабет Мос, която ще се превъплъти в ролята на съпругата на Копола Елинор.

Предполага се, че „Francis and The Godfather” ще обърне внимание и на това как проблематичната продукция на „Кръстникът“ се е отразила на личния живот и семейството на Франсис Форд Копола. Както знаете, режисьорът е бил в постоянна „война“ със студиото, борейки се за всяко едно свое творческо решение за филма.

Ето какво споделя Бари Левинсън за присъединяването на Мос:

Исках да работя с нея от доста време. Не бих могъл да съм по-развълнуван от присъединяването ѝ към филма. Всяко изпълнение на Елизабет е изключително.

Съгласни сме, Елизабет Мос е изключително добра актриса (за пореден път ни го показа с прекрасното си и изключително трудно изпълнение в „Невидимия“) и нямаме никакво съмнение, че ще се справи перфектно с ролята на Елинор Копола.

Ще продължаваме да следим развитието на „Francis and The Godfather“, като, както вече сме споменавали, сме доста любопитни да разберем дали ще видим пресъздадени на екран (и ако да, кой ще влезе в техните роли) Ал Пачино, Джеймс Каан, Робърт Дювал, Марлон Брандо и Даян Кийтън.

Допълнителни подробности за „Francis and The Godfather“ и други проекти, свързани с „Кръстникът“ и проблематичната му продукция (както и за други класики, които ще се сдобият с истории за създаването им, като „Китайски квартал“, който е под прицела на Бен Афлек) може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *