Тъпо и упорито продължаваме да очакваме „Escobar: Paradise Lost”, както и да следим рекламната му кампания, въпреки че фестивалните му отзиви не са никак добри. Просто не можем току-така да подминем страхотното превъплъщението на Бенисио дел Торо като наркобарона Пабло Ескобар, а и никога не сме имали чак такива големи очаквания към филма, така че сме окей със средните му оценки.

Radius-TWC разпространиха нов пълен трейлър, който дава доста добра представа за вдъхновената от реални събития история (някои хора дори биха казали, че разказва прекалено много) и прекрасно илюстрира какво точно представлява филмът – средна категория кримка с отличаващо се централно изпълнение на Бенисио Дел Торо.

В добавка към трейлъра вижте и няколко нови снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=H-_hNFXi4-c

Escobar: Paradise Lost” е вдъхновен от реални събития и разказва за сърфист на име Ник (Джош Хъчърсън), който отива в Колумбия на гости на брат си, където се влюбва в красивата Мария (Клаудия Трайсак), която обаче се оказва племенница на прочутия кокаинов бос.

Режисьор на „Escobar: Paradise Lost” е Андреа Ди Стефано, а в ролите ще видим Бенисио дел Торо, Джош Хъчърсън, Клаудия Трайсак, Брейди Корбет и други.

Официалната кинопремиера е 16 януари 2015, а месец по-рано – на 16 декември – ще може да бъде гледан на iTunes.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Тука виждам повече филм за героя на тоя ръб Джош Хъчърсън, отколкото за Ескобар. Доста бедно решение.