Една не филмова новина, но все пак. Ема Стоун сбъдна една своя детска мечта – от вчера прекрасната млада актриса вече е част от екипа на свръх-популярния мюзикъл „Кабаре”… на Бродуей! Тя поема иконичната роля на певицата Сали Боулс от Мишел Уилямс, а спектаклите с нейно участие ще продължат до 1 февруари 2015. Мястото е The Kit Kat Klub в Studio 54 в Ню Йорк. В ролята на Emcee все още се подвизава безпогрешният Алън Къминг, награден с „Тони” за превъплъщението си, като се очаква той да бъде на сцената в този спектакъл до края на март.

За всички мюзикъломани – действайте незабавно, ако решите да си резервирате билети (www.cabaretmusical.com), все още не са свършили (проверихме!), а стойността им варира между 350 и 50 долара. И още нещо важно – продукцията е дело не на кой да е режисьор, а на двама  доказали се майстори – Сам Мендес и Роб Маршъл.

Вижте как ще изглежда Стоун в ролята:

Кабаре

Ема Стоун в Кабаре

Кабаре

Ема Стоун

Кабаре” дебютира на сцената през 1966 година и вдъхновява едноименния филм от 1972 година на феноменалния Боб Фоси, и на следващата година продукцията с участието на Лайза Минели и Майкъл Йорк печели 8 (осем) награди „Оскар”.

„Още когато бях на 10 години и видях Наташа Ричардсън в „Кабаре”, си пожелах да изиграя Сали Боулс! Според Роб Маршъл образът на Сали е ролята на Хамлет за жени. Мисля, че никога не съм била толкова обсебена от някой герой или история. В момента не мога да повярвам, че това се случва на мен!”, споделя Ема Стоун. За Алън Къминг тя вече е шестата Сали Боулс от новия живот на мюзикъла на Бродуей, започнал през 1998 година (пет години по-рано Къминг участва в постановката на „Кабаре” в лондонския театър Donmar Warehouse, режисирана от Сам Мендес, и тази версия се „пренася” на Бродуей).

И тъй като друго не можем да кажем, освен че завиждаме жестоко на нюйоркчани, ви предлагаме едно изпълнение на мистър Къминг.

http://www.youtube.com/watch?v=2dxxlXufFkY

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *