Във връзка с предстоящата премиера на „The Imitation Game” на Мортен Тилдъм и Бенедикт Къмбърбач на фестивала в Лондон, StudioCanal разпространиха нов британски трейлър, който затвърждава позициите на филма като едно от най-очакваните заглавия до края на годината. Наравно с трейлъра имаме възможност да видим и два нови плаката.

The Imitation Game” е създаден по сценарий на Греъм Мур (част от Черния списък от 2011-а) и разказва трагичната история на осъдения на химическа кастрация за хомосексуализъм брилянтен математик Алан Тюринг (Къмбърбач) и ролята му в разбиването на кода Енигма – забележително постижение, което дава предимство на съюзниците във Втората световна война.

Като че ли този трейлър ни допада най-много от всички досега, при все че не обичаме, когато се използват толкова много „възхваляващи цитати” – хубаво е да стане ясно, че филмът е бил оценен по достойнство от критиката, но кога това е вкарвало хората в киносалоните? Струва ни се, че по-добър ефект би имало оповестяването на спечелената от филма наградата на публиката в Торонто – прави го някак по-достъпен. Надяваме се и ние, като публика, да можем да му връчим някаква награда – това, което виждаме до момента, доста ни харесва и ни се ще да видим филма на голям екран.

Предишните реклами, както и повече подробности за продукцията може да откриете в новините ни до момента, а сега вижте и споменатите в началото два нови постера.

плакат

плакат

Режисьор на „The Imitation Game” е Мортен Тилдъм („Headhunters”), а в ролите ще видим Бенедикт Къмбърбач, Кира Найтли, Марк Стронг, Матю Гуд, Рори Киниър, Чарлс Данс, Алан Лийч и Матю Беард.

Британската премиера на филма е 14 ноември, а щатската – 21 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *