Бил Бър

Досега като че ли не сме имали повод да споменем Бил Бър в новина и следователно не сме имали възможност да споделим, че е един от любимите ни комици (един от многото, но все пак е сред челните места).  Дори и да не си падате по stand-up, може да си спомняте Бър от „Breaking Bad”, където имаше не особено голяма роля, но с няколко наистина добри момента. Може да сте го гледали и в някой и друг филм, но няма да се изненадаме, ако въобще не сте му обърнали внимание – като цяло не е имал възможност да се изяви подобаващо нито на малкия екран, нито на големия. Да се надяваме, че това ще се промени с предстоящия „F is for Family”.

Бър и Майкъл Прайс, един от сценаристите на „The Simpsons”, са създатели на анимационния сериал, който официално беше одобрен от Netflix. Половинчасовите епизоди ще проследяват ежедневието на семейство през 70-те и техния син, който расте през не особено политически коректното десетилетие. Бил Бър ще озвучава главата на семейството, Лора Дърн ще играе жена му, а Джъстин Лонг ще е синът му. Сред изпълнителните продуценти на „F is for Family” са Вин Вон и Питър Билингсли.

Ето какво казва самият Бър за предстоящия сериал:

F is for Family” е шоуто, което винаги съм искал да направя. Представя всички герои от детството ми така, както си ги спомням аз. За щастие, Майк Прайс и всички в „Wild West” явно са познавали същите хора, с които аз съм израснал. Ще е много забавно да разкажем всички тези истории.”

Засега не е ясно кога точно ще е премиерата на „F is for Family”, но ние със сигурност ще му хвърлим едно око.

Няма как да приключим тази новина, без да си припомним някой от десетките безумни клипове на Бър, само че не успяхме да изберем откъс (до последно се колебаехме между жените като роботи, физиономиите на старите мъже, gold-diggin’ whores и Стив Джобс), затова слагаме един час stand-up от 2012. Оправяйте се. Предупреждаваме ви, че езикът е категорично NSFW.

http://www.youtube.com/watch?v=-BSlqZYtWzQ

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *