Том Харди, Килиън Мърфи

В момента положението с телевизионните сериали е страшно – в смисъл, просто е невъзможно да гледаме всичко, което ни се иска, тъй като  просто няма време, а в близките няколко години, ще става и по-зле. Един от обещаващите сериали, до които така и не сме стигнали, е британската историческа драма „Peaky Blinders”, създадена от Стивън Найт („Locke”) с Килиан Мърфи и Сам Нийл в главните роли.

Peaky Blinders” е кръстен на реално съществувалата банда от Бирмингам (членовете ѝ са зашивали остриета в козирките на шапките си) от края на Първата световна война и се фокусира върху деянията на изключително опасния бос Томи Шелби (Мърфи) и главния инспектор Честър Кембъл (Сам Нийл), който е изпратен от Белфаст в Бирмингам, за да се справи с бандата.

Освен Килиан Мърфи и Сам Нийл, в сериала участват Хелън МакКрори, Пол Андерсън, Идо Голдбърг, Анабел Уолис, Софи Ръндъл, Джо Кол, Томи Фланаган, а сега към тях ще се присъедини и Том Харди (явно Найт си го е дръпнал от „Locke”). Той ще влезе в ролята на нов антагонист, който проследява кървавите престъпления на бандата. Вижте как ще изглежда в ролята.

Том Харди

Ако Харди не успее да ни накара да намерим време за този сериал, нищо няма да може! А не е да кажеш, че не изглежда обещаващо или че отзивите са лоши.

Вижте и един кратък тийзър на новия сезон.

Премиерата на втори сезон на „Peaky Blinders” се очаква тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Locke” беше повече от чудесен, а Харди се превърна в гаранция за качество 🙂