Предвид факта, че Дейвид Кроненбърг е сред най-любимите ни режисьори и обикновено не пропускаме дори и най-малките раздвижвания около неговите проекти, напълно необяснимо е как цели три месеца не сме пускали абсолютно нищо за новия му филм „Maps to the Stars”, който, меко казано, е сред филмите, които очакваме с най-голямо нетърпение до края на годината. Срам и резил!

Сега в жалък опит да се реваншираме – не толкова на вас, колкото на самите себе си (доколкото е възможно) – предлагаме няколко реклами на куп, включващи един трейлър (подобен, но все пак различен от международния, който видяхме през април), четири клипа, плакат, снимки и едно видео от пресконференцията на филма на фестивала в Кан. Вижте.

Трейлър
http://www.youtube.com/watch?v=fwxmnyoofPs

Клипове

плакат

Последно, ето и споменатото видео от пресконференцията в Кан.

Семейство Вайс са типична архетипна холивудска династия: бащата Станфорд е аналитик и преподавател по актьорско майсторство, направил състояние чрез книгите си за самопомощ, а майката Кристина се грижи за кариерата на техния син Бенджи, който е 13-годишна звезда.

Един от клиентите на Станфорд е Хавана, актриса, която мечтае да заснеме римейк на филма, направил майка ѝ Кларис звезда през 60-те. Кларис е мъртва, но видения за нея се явяват и преследват Хавана през късните нощи. В добавка към токсичния микс, Бенджи току-що е излязъл от рехабилитационна програма, към която се е присъединил, когато е бил на 9, а сестра му Агата е освободена от санаториум, където е лекувана от криминална пиромания…

Режисьор на „Maps to the Stars” е Дейвид Кроненбърг, а сценарият е дело на Брус Уагнър. В ролите са Робърт Патинсън, Джулиан Мур, Джон Кюсак, Оливия Уилямс, Сара Гедон, Миа Васиковска и др.

Щатската премиера на филма все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Чудесно!!!

    Всичко, което достига като информация от „Maps to the stars“ до сега, ми звучи като някаква twisted Кроненбърг style версия на „All About Eve“.

  2. Докато си в максимална депресия, да изгледаш Naked Lunch…най-якото усещане 😉

  3. хаха никога преди това не бях получавал конвулсии на психиката и тялото от филм…дълбоко го оценявам 😀

  4. Евала! 🙂 Аз си имам по един филм на Кроненбърг за всяко едно емоционално състояние. 🙂