Big Hero 6

Drop everything… Save the world!

Зарежете всичко, което правите, и вижте новия (тийзърски) трейлър на Marvel-ския филм на Disney „Big Hero 6”, който с всяка следваща реклама се изкачва все по-нагоре в личния ни списък с най-очаквани заглавия. Що се касае до анимациите, засега единственият филм, който ни се гледа повече, е „The Boxtrolls” на Laika.

Big Hero 6” е екранизация на едноименния комикс на Marvel и разказва за младия майстор на роботи Хиро Хамада, неговия верен другар БейМакс и екип от неохотни и неопитни борци с престъпността, които се отправят на мисия да предотвратят криминален заговор, заплашващ да унищожи високо-технологичния им град Сан Франсокио.

Като допълнение към чудесния нов трейлър, вижте и един кратичък телевизионен спот.

http://www.youtube.com/watch?v=mcuCHO5rW_k

Както казахме и миналия път, филмчето изглежда прекрасно – главните герои са супер-симпатични, а анимацията е отлична и като стил, и като техническо изпълнение и нямаме търпение да го видим на голям екран.

А сега, понеже и този трейлър не разкрива кой знае какви подробности за сюжета, предлагаме ви да видите няколко визии, представящи част от екипа „неохотни и неопитни борци”, които помагат на Хиро в мисията му да спре опасния злодей с кабуки маската и микроботите.

За финал вижте и два нови плаката.

плакат

плакат

Режисьори на „Big Hero 6” са Дон Хол („Мечо Пух”) и Крис Уилямс („Гръм”), а в оригинал ролите озвучават Райън Потър, Скот Адсит, Т. Дж. Милър, Мая Рудолф, Джейми Чънг, Дженезис Родригес, Деймън Уейънс-син, Джеймс Кромуел и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *