Накратко: „новинарски” не се връщаме често към даден филм, след като той вече е в кината – не за друго, а защото рекламните ъпдейти секват, а има купища други и то за филми, които очакваме и тепърва предстоят да излязат, но за „Зората на планетата на маймуните” правим едно от редките изключения, тъй като попаднахме на няколко доста приятни концептуални рисунки, които според нас си заслужава да ви представим.

Освен това се възползваме от случая, за да споделим, че „Зората на планетата на маймуните” се оказа дори по-добър, отколкото се надявахме, и горещо ви препоръчваме да му дадете шанс на голям екран.

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, е застрашена от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е Мат Рийвс, а в главните роли са Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Филмът е в кината от миналия петък, 11 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *