Love Is Strange

Ето нещо, което ще ви сгрее сърцата. „Love is Strange” е най-новият филм на Айра Сакс („Keep the Lights On”), в който легендите Джон Литгоу и Алфред Молина са в ролите на Бен и Джордж – гей двойка, която съжителства заедно от 39 години и се възползва от новооткритата законна възможност най-накрая да сключи брак. Малко след това обаче, новината за сватбата им достига до католическото училище, където работи Джордж, и той е уволнен. Това води до усложнения, които разделят дългогодишните партньори.

Love is Strange” беше един от хитовете на фестивала в Сънданс, където се окичи с изключително позитивни отзиви и в последствие бе закупен за разпространение от Sony Pictures Classics, които са го позиционирали за разпространение от 22 август. По този повод в нета се появи и първият трейлър и най-накрая и ние можем да видим за какво точно иде реч. Не че ни трябва трейлър де, на нас ни е достатъчна и горната снимка – тези двамата, особено пък в подобна поза, можем да ги гледаме и в най-голямата помия и да не съжаляваме.

Личи си, че филмът е затрогваш и Литгоу и Молина правят чудесни роли (каква изненада, нали?). Надяваме се да го видим на някой от нашите големи фестивали. Струва ни се, че за друг тип разпространение, поне на този етап, не можем да се надяваме.

Вижте и официалния постер.

Love Is Strange

Режисьор на „Love is Strange” е Айра Сакс, а освен Джон Литгоу и Алфред Молина, в ролите са Мариса Томей, Шайен Джаксън, Дарън Бъроуз, Чарли Тан, Джеймс Фрешвил и др.

Премиерата е 22 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *