Доста приятният, но недооценен от публиката „На ръба на утрешния ден” отново върна на мода „time loop” концепцията и накара бая хора да си припомнят „Омагьосан ден”, който и до днес си остава ненадмината класика. Преди „На ръба на утрешния ден” обаче, един друг филм стъпи на „плещите” на филма на Харолд Реймис и Бил Мъри и това е представената на SXSW романтична комедия „Premature”.

Филмът проследява ученик от гимназията, който е принуден да изживява най-големия ден от живота си отново и отново. Роб се явява на интервю за приемането му в колеж, бере срам пред притеснените си родители и най-важното, губи девствеността си с момичето, което харесва. Само че, както можете да се досетите от заглавието, той не се „представя” по най-добрия възможен начин. Възможно ли е Роб да намери правилното решение на всички ситуации или е осъден вечно да повтаря грешките си?

http://www.youtube.com/watch?v=mU4zI53WCQs

Premature” получи добри отзиви, но на нас горният трейлър не ни вдъхва никакво доверие. Не виждаме нищо, което може да ни накара да пренебрегнем тоталната му неоригиналност – дори един-единствен смешен момент не видяхме. По принцип рекламното изречение „Coming way to soon” е готино, но в случая е толкова очевидно, че нямаме думи. Тук ще процедираме според принципа „брадва до доказване на противното”.

Вижте и един също толкова лош постер.

плакат

Режисьор на „Premature” е Дан Бийрс, а в ролите са Джон Карна, Крейг Робъртс, Кейти Финдлей, Алан Тюдик, Карлсън Йънг, Адам Риглър, Елон Голд и др.

Премиерата е 2 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *