Dracula Untold

Вчера в интернет се появи първият трейлър на дълго подготвяния „Dracula Untold” на Гари Шор, който обаче се оказа неофициален и бързо бе изтеглен и блокиран от Universal и Legendary, които ще изчакат по-подходящ момент за разпространението му. Както доста честичко става обаче, братята руснаци са „над тези неща” и благодарение на тях можем да го представим на вниманието ви.

Принципно в такива моменти не бързаме, а изчакваме официалната версия, но предвид факта, че не става въпрос за някаква гадна незавършена работна версия или нещо снимано в кино, а за качествен HD трейлър, решихме, че си заслужава. В случай, че не сте запознати, „Dracula Untold” ще разкаже историята на трансформацията на Влад III Дракула от любещ съпруг и баща в ужасяващата легенда, която познаваме днес.

Добрата новина е, че не изглежда толкова зле, колкото „Аз, Франкенщайн” да речем, но лошата е, че това не означава много. За съжаление (макар и да не е никаква изненада), оставаме с впечатление за наистина кофти филм. И като казахме кофти, писна ни да говорим за Люк Еванс, но какво да направим, като е толкова зле? Само като го чуем как фалшиво си мрънка репликите и направо… лошо ни става. Ще бъдем лицемери обаче, ако не кажем, че колкото и да е зле, пак е по-добре от Доминик Пърсел в „Блейд: Троица”, който е сред най-„horrendous” кастинг решенията на всички времена.

От положителната страна са Чарлс Данс – моментално го познахме, въпреки че бяхме пропуснали факта, че участва – и… и, май е това. Едва ли можем да сложим като чак такъв плюс бронята на Дракула, която ни направи впечатление още на първите плакати.

Режисьор на „Dracula Untold” е Гари Шор, а освен Люк Еванс, в ролите ще видим Сара Гедон, Доминик Купър, Чарлс Данс, Саманта Баркс, Уилям Хюстън, Фердинанд Кингсли и др.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Оф, AdBlock-a пак ме подведе. Ми, наистина не изглежда кой знае какво, ама мен Люк Евънс не ме дразни чак толкова. Вярно, че е дърво, но за такива филми (Hobbit, The Raven) си е екстра.

  2. Не знам, симпатичен ми е по интервюта, но според мен е доста слаб актьор. В „Хобит“ беше „соу-соу“, ама пак ми е… никакъв. А „The Raven“ e „atrocious“!!!

  3. Кой си е екстра, бе? Евънс или „Raven“? Всъщност не ми отговаряй – не ме интересува, тъй като и два(ма)та са трагични.

  4. Ха-ха-ха Евънс! Екстра е за такива летни филмчета. По интервюта се държи три пъти по-пичовско от разни други лигльовци, като Орландо Блуум примерно. : )

  5. прекрасен филм,невероятен,вълнуващ от самото начало до края,разкошен актьорски екип…..очарована съм………….не съм гледала толкова стойностен филм от години,браво!