Понякога дори и нашата твърда рационалност бива поставена на изпитание пред лицето на някое „знаменателно съвпадение” – точно си говорихме, че от доста време не сме чували нищо за Алехандро Аменабар и хоп, ето че получаваме първата официална снимка от най-новия му проект с Итън Хоук и Ема Уотсън „Regression”, за който ви съобщихме в края на миналата година. Ще си видим хороскопа и евентуално ще пуснем тото.

Сега сериозно: „Regression” е първият филм на Аменабар от „Агора” насам и представлява завръщане към жанровото кино, с което той постигна завидни успехи в началото на кариерата си. Вижте първата снимка от филма, а веднага след нея и официалния синопсис.

Итън Хоук и Ема Уотсън

Минесота 1990 г. Детектив Брус Кенър (Итън Хоук) разследва случая на младата Анджела (Ема Уотсън), която обвинява баща си Джон Гари (Дейвид Деник) в ужасяващо престъпление. Когато Джон неочаквано признава вината си, известният психолог д-р Рейнс (Дейвид Тюлис) е нает да извика спомените му и това, което открива, сваля маската на ужасяваща национална мистерия.

Звучи интригуващо, а предвид филмографията на Аменабар, включваща филми като „Open Your Eyes”, „Другите” и „Mar adentro” („Морето в мен”/„Навътре в морето”), „Regression” автоматично се превръща в един от най-очакваните от нас филми. Стискаме палци скоро да видим и първия трейлър.

Още веднъж, режисьор на „Regression” е Алехандро Аменабар, а в ролите са Итън Хоук,  Ема Уотсън, Дейвид Тюлис, Дейвид Деник, Дейл Дики, Дейвън Бостик, Лутер Блуто и др.

Премиерата е 28 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments