Докато издирвахме един старо „забърсано” промо-видео при братята руснаци, съвсем случайно попаднахме на трейлъра на „The Prince” с чичко ви Брус Уилис, Джон Кюсак и Джейсън Патрик. Бързаме да ви го представим без каквато и да е предварителна информация или коментар, защото ако (също като нас) за първи път чувате за филма, ефектът от трейлъра ще е далеч по-голям.

А, леле! What a piece of crap. What a bunch of fucking losers. Сто хиляди пъти предпочитаме някоя долнопробна брадва с Никълъс Кейдж пред тази помия. Кейдж поне има някакъв стил, докато Джейсън Патрик е направо жалък – нищо чудно, че не стана актьор от него. Същото се отнася и за това „уонаби” „50 Cent”, както и за Джон Кюсак, който напоследък участва само в подобни филми и отдавна е само сянка на свежаря, който беше едно време. Брус Уилис също е много зле, но все още е достатъчно голям, че да му се разминават подобни изцепки.

Друго няма какво да коментираме – „The Prince” не заслужава да бъде споменат дори и в „WTF трейлър на седмицата”, където има филми простотии, но направени с въображение, креативност и хумор, докато това…

Режисьор е Брайън А. Милър, а в ролите са Брус Уилис, Джон Кюсак, Джейсън Патрик, Къртис „50 Cent” Джаксън, Тара Холт, Джесика Лоундес и др.

Премиерата е… who gives a flying fuck?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Интересно ми е това дали някой е рискувал да си го причини 😀