Изтече цял месец от последната ни новина за доста очаквания хорър сериал на Гийермо дел ТороThe Strain” (създаден по романите от трилогията „Напаст” на Дел Торо и Чък Хоган), през който месец научихме кога ще бъде премиерната му дата – 13 юли, но така и не видяхме реклама с действителни кадри и вече си мислим, че няма и да видим. Като нищо FX ще заложат само на познатите ни концептуални тийзъри (една нова порция от които можете да видите по-долу) и най-много, като наближи юли, да ни покажат началните надписи.

Ама да не пророкуваме излишно, дето се вика, каквото, такова. Разбира се, иска ни се да видим кадри, но спокойно можем да се задоволим и с тийзъри, особено ако са като най-първия, озаглавен „Beauty”. В интерес на истината всички са готини, но той ни допада най-много. Вижте.

Ето и снимките.

The Strain” разказва историята на доктор Ефраим Гудуедър, който е ръководител на екип от Центъра за борба с биологичните зарази в Ню Йорк. Той и хората му са повикани да разследват огнище на мистериозна зараза, която може да е свързана с древен щам на вампиризъм. С разпространението на вируса Еф и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани започват война за съдбата на човечеството.

Режисьор на първия (от общо 13-те епизода на първи сезон) е Гийермо дел Торо, а в ролите са Кори Стол, Шон Остин, Миа Маестро, Натали Браун, Джонатън Хайд, Кевин Дюранд и Дейвид Брадли.

Премиерата е 13 юли по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нямам търпение вече.
    След огромното разочарование „From Dusk Till Dawn“, и особено след края на „Ханибал“… време е за нещо ново и добро. Дано 🙂