След предизвикалия доста голям интерес и бурни реакции (както положителни, така и отрицателни) първи тийзър трейлър на „Teenage Mutant Ninja Turtles” споменахме, че продължава да не ни дреме особено за този филм, но ето, че рекламата все пак е успяла да ни „настъпи” носталгично, след като – без дори да се замисляме и без да ни идва отвътре да плюем – обръщаме внимание и на първите тийзър постери.

Акцент на плакатите са оръжията и цветовите предпочитания на костенурките, които са запазена марка за всеки един от героите: Леонардо – катана и синьо, Микеланджело – нунчаку и оранжево, Рафаело – сай и червено и Донатело – бо и лилаво. С две думи, точно както ги помним от детството.

Режисьор на „Teenage Mutant Ninja Turtles” е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. В ролите са Меган Фокс, Уилям Фикнър, Уил Арнет, Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо).

Премиерата е 8 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *