Мадона

Упоритостта не е странна – странно е, че все още има хора, които биха я поощрили. Говорим за ината на Мадона да става режисьорка. След двата провалени опита иде и трети – „Adé: A Love Story”, проект по дебютния роман на Ребека Уокър (дъщеря на носителката на „Пулицър” Алис Уокър – „Пурпурен цвят”). Продуцент ще й бъде Брус Коен („Silver Linings Playbook”).

Историята е за американската колежанка Фарида, която заминава за Африка и там се влюбва в млад кениец, мюсюлманин. Двамата правят планове за съвместния си живот, без да си дават сметка, че има война и болести, които могат да им попречат. Във връзка с проекта THR изтъкват, че сюжетът напомня любовната история в „W.E.”, а темите са до болка познати на Мадона – отношението към секса, религиите, расата. Следващата стъпка на амбициозната „музикална кралица” и продуцента Коен ще трябва да бъде осигуряване на финансирането, а също е нужно и да се открие сценарист, който да адаптира книгата.

Междувременно за „загрявка”, хората с по-здрави нерви (и упоритост) могат да „чек”-нат миналогодишния късометражен филм „Secret Project Revolution” (предупреждаваме – маниерен-е-и-скучно-негледаем).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *