Наближава премиерната дата на свръхестествения хорър на „Hammer Films” „The Quiet Ones” и от наскоро възстановеното легендарно студио правят поредната си (вероятно една от последните) масирани маркетингови атаки, като представят нов, кратичък, но ударен трейлър на филма, както и поредица идейни „motion” постери.

Вече сме коментирали, че не очакваме „The Quiet Ones” да бъде нещо специално, но че като за класически свръхестествен хорър, излязъл изпод шапката на „Hammer”, ще си заслужава гледането и определено новият му трейлър не ни кара да си мислим нещо друго. Вижте.

Следват три „motion” постера, а веднага след тях вижте и един статичен.

The Quiet Ones - плакат

Вдъхновен от действителни събития, „The Quiet Ones” разказва историята на нетипичен професор (Харис), който използва нестандартни методи и организира най-добрите си студенти да участват в опасен експеримент: създаването на полтъргайст. Воден от теорията, че паранормалната активност е резултат от отрицателна човешка енергия, учените провеждат серия тестове върху млада пациентка, довеждайки я до ръба на лудостта. Когато започват да се случват страховити и необясними неща с ужасяващи последици, групата бързо проумява, че са събудили сила, по-ужасяваща и зла, отколкото са си представяли.

Режисьор на „The Quiet Ones” е Джон Поуг, а в главните роли са Джаред Харис, Сам Клафлин, Оливия Кук и Ерин Ричардс.

Премиерата е 25 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *