По отношение на „Ной” („Noah”) на Дарън Аронофски вече сме на етап, в който няма какво повече да кажем за проекта – каквото сме имали да казваме, например, че сме фенове и го очакваме с голям интерес, вече сме го направили в новините ни до момента, затова до появата му в киносалоните не ни остава нищо друго, освен чисто и просто да ви представяме най-новите рекламни ъпдейти.

А най-новото около филма са два нови международни телевизионни спота (за съжаление на руски), както и поредицата не особено добри „character” постери. Преди да ги видите, само искаме да споменем нещо, свързано с международния показ на филма, което не сме сигурни че сме отбелязвали, а именно, че „Ной” ще бъде представен в 3D вариант на територията на 65 страни, с изключение на САЩ, Великобритания, Австралия и Франция, където ще гледат само двуизмерната версия.

Също така, Аронофски опроверга слуховете, че филмът му е бил отнет след поредица неуспешни тестови прожекции, и версията, която ще видим в кината, си е неговата собствена.

http://www.youtube.com/watch?v=zFdR-hqzYEQ

http://www.youtube.com/watch?v=Z2BmHE6YPU0

Ето и плакатите. Първо общите – американски и международен (също бая грознички), а след това и разбивката по герои.

Ной - плакат

Ной - плакат

Режисьор на „Ной” („Noah”) е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Дженифър Конъли, Рей Уинстън, Ема Уотсън, Дъглас Буут, Логан Лерман, Дакота Гойо, Кевин Дюранд и др.

Премиерата е 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. А защо в тези няколко стани няма да е в 3Д формат?
  Любопитно ми е каква е причината?

 2. 0.k., ако „Трейлър“-ите навлязоха в БГ с термина си,
  то защо се използва масово „Спот“, след като си имаме: ТВ Реклама??

  „…плакатите – бая грознички
  и не особено добри постери по герои…“
  – много ми се иска не да видя, а просто да опишете как би изглеждал един ‘убав НОЙ-плакат!!

 3. :P.S.: сложете някаква опция като се разглеждат миниатюри от галерия, да могат да се сменят в голям размер – със стрелки / с мишката.