Сега, ако си мислите, че „Здрач” съсипа само вампирския жанр, значи не сте гледали нито една част от поредицата. Смятаме, че е редно наравно с вампирите там да прибавим и върколаците. И като казваме това нямаме предвид сериали като „Teen Wolf” (макар че сме убедени, че и той принадлежи към пошлото „отийнейджъряване” на хорър жанровете), а филми като „Wolves”.

Историята се завърта около 18-годишния Кейдън, чиито перфектен живот се срутва за една вечер след като открива, че се превръща във вълк. Ужасен той напуска родния си град, за да търси отговори. Пътят му го отвежда в странен изолиран град на име Lupine Ridge (чаткате ли?), където два вълчи клана са на прага на война – единият, предвождан от кръвожадния алфа Конър, другият от застаряващия Джон Толерман, чиято цел е да запази човешките жители на града. За да влоши и без това тежкото положение, Кейдън се влюбва в красивата (женска) Анджелина, която е обещана на Конър.

Вижте, ако ви стиска, първия трейлър на филма.

А после някои хора ни обясняват, че „Човекът вълк” бил тъп.

Режисьор на „Wolves” е Дейвид Хейтър, а в ролите са Лукас Тил, Джейсън Момоа, Мириам Макдоналд, Стивън Макхати, Мерит Патерсън, Кейтлин Лийб, Мелани Скрофано и др.

Премиерата на това чудо е през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *