В последно време пускаме толкова много новини за телевизионни сериали (а още толкова ни се изплъзват), че спокойно може да се преименуваме на OperationTV. Какво да се прави обаче, такова е положението в момента – телевизията е в истински разцвет, в следствие на което изскачат купища качествени сериали, които си заслужава да бъдат отразени.

Този път обръщаме поглед не към някой нов проект, а към един от сериалите от изминалата година, към който изпитваме сериозни симпатии и който се завръща за втори сезон този март. Става въпрос за своеобразната предистория на „Психо” на Алфред Хичкок „Bates Motel”. Ако все още не сте го гледали, препоръчваме ви да му хвърлите едно око, защото не е никак лош – заслужава си дори и само заради изпълнението на Вера Фармига като мама Норма.

Предлагаме ви да видите кратко видео зад кулисите, което разкрива подробности за това  какво можем да очакваме от новия сезон, както и няколко тийзърчета и два промо-постера.

Тийзъри

Ето и промо-плакатите

За „Bates Motel” отговарят Карлтън Кюз и Кери Ерин, в ролите се завръщат Фреди Хаймор, Вера Фармига, Макс Тиеро, Оливия Кук и Нестор Карбонел, а към тях се присъединяват и Катлийн Робъртсън, Ребека Крескоф, Кени Джонсън, Палома Квитаковски и Майкъл Вартан.

Премиерата на втори сезон е 3 март 2014.

Последно завръщаме с това забавно видео:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *