От 3 дни се гласим на „3 Days to Kill”. Ще каже човек, че сме чакали толкова само за да ни се получи „шегата”. А на тези, които повдигнат въпроса, че всъщност трейлъра го има в нета от малко повече от 3 дни, ще им кажем „Shut uuuuup!”. Нямате ли си друга работа, освен да смятате дни?!

По същество, „3 Days to Kill” представлява поредната не особено оригинална „Бесонка”, режисирана от МакДжи, която вероятно щяхме да пропуснем напълно, ако не беше участието на Кевин Костнър и отчасти на Кони Нилсен (отчасти, просто защото ролята ѝ ще е минимална). При малко по-различни обстоятелства вероятно щяхме да добавим и името на Амбър Хърд, но тя изглежда толкова нелепо в ролята на някаква агентурна шефка, че просто нямаше как. Какво като е хубава?

Филмът разказва за агента от специалните служби Итън Рънър, който открива, че умира, и решава да се пенсионира и да прекара оставащото си време със съпругата и дъщеря си, които е пренебрегвал. Но когато Службите му предлагат експериментално хапче, което може да му спаси живота, срещу участието му в една последна мисия, Рънър се озовава в доста трудното положение да намери равновесие между семейството си, мисията и халюциногенните странични ефекти на лекарството.

Искаме да кажем „жалко, че Кевин Костнър, който е изключително интелигентен актьор и режисьор, пилее таланта си в подобни „бесонки”, но ще си запазим репликата за след като изгледаме филма. Тайно се надяваме (все пак Коледа е, стават чудеса), че „3 Days to Kill” може да се окаже от ранга на „Твърде лично”, за който редихме същите приказки, само че в центъра беше името на Лиъм Нийсън, а пък филмът се оказа доста приятен.

Вижте и „Scarface”-ския плакат.

Режисьор на „3 Days to Kill” е МакДжи, а в ролите са Кевин Костнър, Хейли Стайнфелд, Амбър Хърд, Кони Нилсен, Ричард Самел и др.

Премиерата е 21 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. По-малоумна статия от тази не съм чел !!!

    „Shut uuuuup!“ – да не сте на село в кръчмата. С тея прости изказвания ше си загубите аудиторията, която и без това не вярвам да е голяма. Колкото до трейлъра и датата му на излизане – това си е за ваша сметка. Останалите сайтове на подобна тематика са в час и написаха новината преди 3 дни !!!

  2. Радвам се, че имаш от къде да си получаваш информацията навреме и по подобаващо културен начин. Весели празници!

  3. Що бе, мен ме кефи, Амбър Хърд?! Изглежда си супер, като шефка. 😀

  4. Филмът най-вероятно няма да се гледа на кино, но мисля, че е не лош за разпускане в къщи. Изглежда типичен Джейсън Стейтъм филм, не блестящ с нищо особено, но доста entertaining.
    PS: This means war е дебилен ако го възприемаш като сериозен филм, но ако гледаш на него като на романтична комедия, какъвто е, не е толкова лош. 😀