Точно сега е моментът да се рекламират дракони – докато всемогъщият Смог властва над боксофисните пространства е съвсем удобно да погледнем отново към новата рисувана история за трениране на дракон. Наваксваме с първия официален постер на „Как да си дресираш дракон 2”, който DreamWorks пуснаха наскоро, както и първият официален поглед към героинята на Кейт Бланшет Валка. Вижте ги.

Как да си дресираш дракон 2

Как да си дресираш дракон 2

Многобройни и занимателни остри повърхности извират от устата на симпатичното добиче, така гальовно сгушило се до Валка – майсторката в общуване с древните създания и бъдеща наставница на Хълцук. Според режисьора Дийн ДеБлоа тя „не се доверява на хората, защото е свикнала да живее изолирано от тях и самата Валка започва да наподобява драконите, с които е толкова близка”.

Ето и малко допълнителни подробности за сюжета.

Пет години след края на първата история, порасналият Хълцук и верният му дракон откриват една ледена пещера със стотици нови и диви събратя на Беззъб, както и тайнствената Ездачка на дракони. Тя ще бъде дарена с гласа на прекрасната Кейт Бланшет и предстои да открием в какви приключения ще се забъркат с Хълцук. Според сюжета на историята, мирът ще бъде застрашен и хора и дракони ще трябва да бъдат спасявани от жадният за власт Драго…

Освен Джей Барушел, върху чиито глас авторите на филма създават образа на порасналия cool-младеж и Кейт Бланшет, в историята участват и Джерард Бътлър, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Америка Ферера, Джона Хил, Кристофър Минц-Плас, Т. Дж. Милър, Джимон Хонсу и Кристен Уиг.

Премиерата на анимационната триизмерна авантюра вече е позиционирана на 13 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Този също е супер, мен в някои отношения ми хареса повече 🙂

    2. Ще изчакам третия и ще го гледам преди него 🙂