Още от самото начало си знаехме, а първият трейлър на „Her” го потвърди – новият филм на Спайк Джоунз е умо-разбиващ и сърце-стоплящ. Скарлет Йохансон звучи страхотно (жалко, че правилата на Златните глобуси, а вероятно и на Оскарите, забраняват номинацията ѝ за поддържаща роля), а Хоакин Финикс е поразителен актьор и от него продължава да блика нежност и начинът, по който пресъздава образа на влюбения в операционната си система герой, е свръх-трогателен.

На вашето внимание – нов чудесен трейлър!

„Ah, look at all the lonely people!…” Въпреки огромната дупка във времето между модерния свят на недалечното бъдеще и старата песен на „The Beatles”, точно за Елинор Ригби се сетих, когато Ейми Адамс се появи в кадър – просто бърза, мимолетна асоциация… Няма да се уморим да повтаряме как безкрайно уважаваме таланта на мистър Финикс – и той отново доказва, че за него просто няма невъзможни задачи. Ако бяхме включени в щатската Академия, моменталически го номинираме за главна мъжка роля, дори само с впечатленията от двата трейлъра. Ето още известно количество снимки от филма, за затвърждаване на впечатленията.

В не толкова далечното бъдеще Тиодор (Финикс) е самотен писател, който си купува новосъздадена операционна система, разработена така, че да посреща всякакви нужди на своя потребител. Изненадващо за самия Тиодор, между него и операционната система се създава особена връзка. Тази необикновена любовна история съчетава научна фантастика и романтика в чаровна приказка, която изследва природата на любовта и начините, по които технологиите изолират, но и свързват човешките същества.

Режисьор на „Her” е Спайк Джоунз, а ролите са поверени на Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Руни Мара, Крис Прат, Оливия Уайлд и Скарлет Йохансон (като „Саманта”, гласът на компютърната система). Музиката на трейлъра е песен на „The Arcade Fire” от албума им „Reflektor”.

Филмът тръгва на ограничен брой екрани в Щатите на 18 декември, широкото му разпространение ще стартира на 10 януари 2014 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments