Уил Феръл и Джон С. Райли

Често сме споменавали (въпреки че не сме сигурни дали сме имали повод да го пишем в новина или да го публикуваме на сайта под някаква друга форма), че според нас Уил Феръл съсипа кариерата Джон С. Райли и макар да не го казваме съвсем на сериозно, не е и точно шега. Когато Феръл не е замесен, Райли работи с режисьори като Пол Томас Андерсън, Мартин Скорсезе, Стивън Долдри и Роман Полански и дори беше номиниран за „Оскар” за второстепенна роля (а ако трябва да сме честни, ролята му в „Чикаго”, колкото и да го бива, не може да се мери с изпълненията му във филми като „Магнолия”, „We Need to Talk About Kevin” и „Часовете”). Но всичко това е когато Уил Феръл не е замесен.

Когато става дума за съвместен проект на Феръл и Райли, това е съвсем друго животно – не е лошо животно, даже е доста симпатично, но не е като изброените по-горе. След „Step Brothers” и „Talladega Nights” двамата дебили се готвят за комедията „Devil’s Night”, чийто сценарий е дело на Андрю Могъл и Джарад Пол („Yes Men”). Въпреки че не знаем почти нищо за комедията – като например кой ще режисира, кога започват снимките, за кога най-общо е предвидена премиерата – поне получаваме малко информация за най-общия сюжет.

Devil’s Night” наричат 30 октомври, нощта преди Хелоуин, която (въпреки че под една или друга форма съществува от 40-те, най-вече позната като Mischief night) става особено известна в Детройт през 70-те, когато младежите преминават от вандализъм към сериозни и опасни палежи, преди през 90-те да се вземат сериозни мерки за предотвратяване на престъпленията. Този неофициален „празник” е събрал Ленърд и Гейб като деца и ги е превърнал в най-добри приятели. За съжаление, „Devil’s Night” е причината и да се скарат, но 15 години по-късно, „празникът” излиза извън всякакъв контрол и двамата са принудени да забравят различията и проблемите си и да се опитат да спасят квартала си от пълната разруха. Имайки предвид, че става дума за комедия с Феръл и Райли, предполагаме, че все някаква разруха ще има.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *