Наистина е тъжно да гледаме как една всяка една добра (или просто успешна) филмова идея, която се повява в днешно време се взима и копира, и копира, и копира, не само до степен на пълното ѝ обезличаване, но до такава, че на човек да му стане лошо.

В случая с „Paranormal Activity” това важи с пълна сила, при това в повече от един аспект, ако добавим и болезнено изтъркания „found footage” похват. Освен че определено приятният и стряскащ първи филм бе обезличен от един куп ненужни продължения (досега са три, а догодина се чака четвърто), сега е наред и следващата стъпка – „Paranormal Activity: The Marked Ones”, чиито трейлър вече може да бъде видян онлайн.

http://www.youtube.com/watch?v=J39iyK_aqDE

Не знаем за вас, но ние се попрозявахме порядъчно по време на трейлъра. Единственото интересно нещо, което виждаме тук, е разширяването на митологията на поредицата и изваждане на действието от характерното за нея ограничено пространство.

Дали това ще е достатъчно, за да отделим на филма час и половина? Все още не сме сигурни. Най-вероятно ще изчакаме първите отзиви, преди да решим окончателно.

Режисьор на „Paranormal Activity: The Marked Ones” е сценаристът на всички продължения до момента Кристофър Ландън, а в ролите са незнайните за нас Ричард Кабрал, Карлос Пратс, Еди Дж. Фернандес, Джордж Диас, Кимбърли Ейбълс и ди др.

Премиерата е 3 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *